20 Obres i 40 actors. Amb noms com ara Cristina Castaño, Paco Mir, Lola Baldrich, José Luis Gil, Juanjo Puigcorbé i Jordi Galcerán, entre d’altres.
 
Teatre 20 40
 
Madrid, febrer 2015.- El Centre Cultural Blanquerna (www.ccblanquerna.cat), seu cultural de la delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid, organitza juntament amb la Fundació First Team (www.fundacionfirstteam.org) un nou cicle de teatre: ‘20 40’.
 
A partir de dilluns 16 de febrer de 2015, cada quinze dies, a les 19 hores, el públic podrà gaudir d’una selecció de la millor collita de peces curtes teatrals contemporànies, un total de 20, que permetran a 40 actors de prestigi reconegut oferir el seu ventall interpretatiu. El cicle de lectures ‘20 40’ (20 obres 40 actors) està adreçat als amants de la lectura i del teatre. Les obres del ‘20 40’ són guanyadores, finalistes o d’interès especial del Torneig de Dramaturgs que es du a terme durant el Festival Internacional d’Arts Escèniques Temporada Alta que té lloc a Girona-Salt.
 
El cicle arrancarà dilluns 16 de febrer amb els dos actors que l’han impulsat: Francesc Albiol i Assumpta Serna, que interpretaran El recambio, del dramaturg Roger Peña, obra guanyadora de l’últim torneig de dramaturgs.
 
Li seguiran obres d’autors coneguts com Jordi Casanova, Paco Mir, Jordi Galcerán, Carol Lopez o Pere Riera, que llegiran i interpretaran noms tan populars de l’escena madrilenya com són Antonio Molero, Marina Sanjosé, Juanjo Puigcorbé o Rebeca Valls entre un elenc d’actors, fins a 40 en total.  
 
En finalitzar la lectura dramatitzada, el públic madrileny podrà conversar en un col·loqui animat amb l’autor de la peça, els actors i el seu director per tal de compartir les sensacions viscudes en el decurs de la interpretació.
 
L’empresa teatral Bitó Produccions organitza el Festival de Teatre de Girona-Salt que, els darrers anys, s’ha convertit en un dels més importants d’Europa, reafirmant cada temporada de tardor la projecció internacional de la dramatúrgia catalana.
 
Francesc Albiol ha recollit part de la collita d’aquests quatre darrers anys del Torneig de Dramaturgs i, ara, juntament amb el Centre Cultural Blanquerna i la Fundació First Team –que difon els valors que els actors aporten a la societat i estimula les bones pràctiques en el sector audiovisual–, donen a conèixer els textos a un públic diferent en un paisatge totalment nou.
 
 

PER A MÉS INFORMACIÓ:
 
Centre Cultural Blanquerna 
c/ Alcalá, 44
Premsa: 915241002 /00
 
Fundación Internacional First Team
Campus Puerta de Toledo,
Carlos III planta 2ª, Madrid 28005
 

S’hi adjunta programació del primer trimestre. Entrada gratuïta fins a completar-ne l’aforament
 

2  

Fitxers adjunts

NP cicle de teatre 20 40 amb Assumpta Serna i Francesc Albiol

NP cicle de teatre 20 40 amb Assumpta Serna i Francesc Albiol
PDF | 255

NP cicle de teatre 20 40 amb Assumpta Serna i Francesc Albiol. Programació obres

NP cicle de teatre 20 40 amb Assumpta Serna i Francesc Albiol. Programació obres
PDF | 438