El president de la Generalitat, Artur Mas, expressa, en nom de tot el Govern de Catalunya, la seva “condemna més enèrgica” per l’atemptat que aquesta tarda s’ha perpetrat a Copenhaguen, en el decurs d’un acte en defensa de la llibertat d’expressió.
 
El cap de l’Executiu mostra la seva “solidaritat i condol”, i la de tot el poble de Catalunya, amb els afectats per aquest atac, i desitja que els policies ferits “es recuperin satisfactòriament de les seves ferides rebudes en acte de servei”.
 
El Govern de Catalunya lamenta especialment que l’atemptat s'hagi dut a terme contra un acte en defensa de la llibertat d’expressió. “Les idees -destaca el president Mas- només es poden defensar a través de la democràcia i les actituds pacífiques”. “La llibertat d’expressió és un dret que ningú pot atacar i cal defensar-lo per sobre de tot perquè és un dels pilars bàsics de la nostra societat”, subratlla.
 
L’Executiu català traslladarà oficialment la seva solidaritat a les autoritats daneses davant d’aquest fet greu i espera que les forces de seguretat de Dinamarca detinguin els agressors.