President

President Mas

El president Mas condemna l'atac perpetrat a Copenhaguen en un acte en defensa de la llibertat d'expressió

query_builder   14 febrer 2015 20:15

event_note Nota de premsa

El president Mas condemna l'atac perpetrat a Copenhaguen en un acte en defensa de la llibertat d'expressió

El president de la Generalitat, Artur Mas, expressa, en nom de tot el Govern de Catalunya, la seva “condemna més enèrgica” per l’atemptat que aquesta tarda s’ha perpetrat a Copenhaguen, en el decurs d’un acte en defensa de la llibertat d’expressió.
 
El cap de l’Executiu mostra la seva “solidaritat i condol”, i la de tot el poble de Catalunya, amb els afectats per aquest atac, i desitja que els policies ferits “es recuperin satisfactòriament de les seves ferides rebudes en acte de servei”.
 
El Govern de Catalunya lamenta especialment que l’atemptat s'hagi dut a terme contra un acte en defensa de la llibertat d’expressió. “Les idees -destaca el president Mas- només es poden defensar a través de la democràcia i les actituds pacífiques”. “La llibertat d’expressió és un dret que ningú pot atacar i cal defensar-lo per sobre de tot perquè és un dels pilars bàsics de la nostra societat”, subratlla.
 
L’Executiu català traslladarà oficialment la seva solidaritat a les autoritats daneses davant d’aquest fet greu i espera que les forces de seguretat de Dinamarca detinguin els agressors. 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia