És absolutament falsa”. Amb aquesta contundència ha negat Felip Puig  la informació d’un rotatiu madrileny que el situa en el centre d’una nova investigació de l’UDEF per haver demanat comissions en obra pública quan era conseller de Política Territorial.
 
“Mai he demanat cobrar comissions” ha sentenciat Puig mentre ha recordat que “mai he participat en els processos d’adjudicació en les obres del Port de Barcelona” perquè “mai he estat membre del consell d’administració” d’aquesta entitat que és qui fa les adjudicacions.
 
L’actual conseller d’Empresa i Ocupació ha assegurat també que “mai he tingut participació en cap negoci del meu germà ni del senyor Jordi Pujol Ferrussola”. I ha remès a comprovar-ho en les “declaracions de renda i patrimoni” que des de fa molts anys són públiques al registre de la Generalitat i del Parlament de Catalunya. Així mateix ha desmentit que hagi utilitzat els serveis de l’empresa Metodo 3, tal i com explica el diari que consta en el suposat informe del cos policial.
 
Puig ha recordat que fa 2 anys i 4 mesos també se’l va voler relacionar amb un suposat informe de l’UDEF per cobrament de comissions. “No hi ha hagut cap iniciativa judicial ni jurídica sobre aquests suposats informes". Ni s’han materialitzat, ni s’han confirmat. Ha recordat també que fa més de 10 anys el van intentar relacionar amb la suposada irregularitat de la gestió d’Adigsa. Sobre aquest respecte, ha afegit que tampoc “mai he estat imputat, ni cridat a declarar”.
 
Felip Puig ha anunciat que estudiarà amb els seus advocats la possibilitat d’emprendre accions legals davant “una nova injúria, infàmia, calumnia i falsedat”. I ha posat de manifest la seva sorpresa pel fet que “12 anys després d’haver deixat les meves responsabilitats al departament d’Obres Públiques, aparegui ara aquesta notícia”.