Territori

Territori i Sostenibilitat inicia obres de millora a la GI-555 entre Sils i Massanes

query_builder   17 febrer 2015 12:38

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat inicia obres de millora a la GI-555 entre Sils i Massanes

  • Els treballs permetran renovar el ferm de la carretera al llarg de 13 quilòmetres
 
  • L’actuació compta amb un pressupost d’1,1 MEUR i finalitzarà durant la primavera
Millora GI-555
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat avui treballs de millora del ferm de la GI-555 entre Sils i Massanes, que permetran millorar el nivell de servei de la carretera i i afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. Els treballs tenen un pressupost d’1,1 MEUR i conclouran a la primavera.
 
Les obres permetran renovar el ferm en la pràctica totalitat de la carretera GI-555 per tal de pal·liar-ne el desgast mitjançant l’estesa d’una nova capa d’asfalt al llarg d’uns 13 quilòmetres de longitud. Així mateix, es revisarà la senyalització vertical i horitzontal, l’abalisament i les barreres de seguretat –inclosa la col·locació en alguns punts de faldons de protecció per a motoristes.
 
L’execució dels treballs comportarà restriccions al trànsit. Durant les pròximes setmanes, consistiran en l’ocupació d’un dels dos carrils de la calçada en funció de les necessitats de l’obra, de manera que es donarà pas alternatiu als vehicles pel carril que quedi lliure. Aquestes afectacions es desenvoluparan de dilluns a divendres, de 8h a 18h. Posteriorment, el pas alternatiu s’aplicarà també en horari nocturn, els dies laborables.

1  

Imatges

Mapa

Mapa 58

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 96

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia