Salut

Es presenta la nova seu de l'Agència de Salut Pública de Catalunya a Sant Feliu de Llobregat

query_builder   17 febrer 2015 14:59

event_note Nota de premsa

Es presenta la nova seu de l'Agència de Salut Pública de Catalunya a Sant Feliu de Llobregat

L’Equip de l’Agència de Salut Pública del Baix Llobregat Centre Nord-Fontsanta dóna serveis de salut pública a 24 municipis i a prop de 454.000 persones
El secretari de Salut Pública del Departament de Salut, Antoni Mateu i Serra, i l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José Buenaventura, han fet avui la presentació oficial de la nova seu de l’Agència de Salut Pública del Baix Llobregat Centre Nord-Fontsanta, situada al carrer de Frederica Montseny, 23-25, de Sant Feliu de Llobregat.
 
El trasllat ha estat possible gràcies a un conveni entre l’Agència de Salut Pública i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per ubicar aquesta seu territorial al seu municipi.
 
L’equip que hi presta servei està format per veterinaris, titulats superiors en salut pública, químics i farmacèutics titulars. Aquest equip de professionals vetlla per la millora de la salut pública individual i col·lectiva dels ciutadans mitjançant la provisió des de la proximitat i el treball en xarxa dels serveis de la cartera de salut pública.
 
L’Agència de Salut Pública de Catalunya s’ordena en demarcacions regionals i aquestes en subunitats territorials corresponents als sectors sanitaris. En cada subunitat hi actua un equip territorial de salut pública (ETSP) que fa actuacions relatives a la promoció i la protecció de la salut, la prevenció de la malaltia i dóna suport a la vigilància de la salut pública, d’una manera integrada i coordinada amb els recursos municipals, amb els equips d’atenció primària, amb les unitats de medicina preventiva i salut pública dels hospitals i amb els altres agents comunitaris relacionats amb la salut pública.
 
Més informació:
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia