L’Agència de l’Habitatge de Catalunya executarà les obres  amb un sistema innovador que resoldrà els problemes de fonaments que tenen els vuit edificis afectats amb mínimes molèsties per als veïns.
Foto de la visita
El secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, ha visitat avui els habitatges de Santpedor-75, al municipi de Santpedor (Bages) on està previst que s’iniciïn les obres de recalçament dels fonaments dels  edificis situats a l’illa formada pels carrer Arquitecte Gaudí, Privilegis, Consell dels Trenta i Mossèn Jacint Verdaguer.
 
El projecte consisteix en el recalçament dels fonaments dels edificis mitjançant injeccions de resines en base de poliuretà a alta pressió en els substrats del terreny existents sota els fonaments. Amb aquestes injeccions s’aconsegueix estabilitzar el terreny sobre el qual s’assenten els fonaments. Està previst també actuar en les caixes d’escala i en els paviments de planta baixa, així  com en els tancaments i parets divisòries que estaven esquerdades.
 
L’obra s’ha adjudicat a l’UTE Certis-Constructora Cardener per un import de 784.390.90 euros i està previst que estigui acabada el mes de juny.

1  

Imatges

Foto de la visita

Foto de la visita 255

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 28