El delegat, Fernando Brea, ha visitat el municipi de Gelida, i s’ha reunit amb l’alcalde, Lluís Valls, per conèixer les necessitats municipals.
 
el delegat visita Gelida
Imatge cedida per Foto Buch. Gelida
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, ha fet una visita institucional a Gelida on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Lluís Valls, en què han fet un repàs dels assumptes que afecten al municipi.
 
Un cop acabada la reunió, el delegat ha signat el llibre d’Honor de la ciutat i ha atès a la radio municipal.
 
En declaracions a Radio Gelida, Brea ha declarat que la visita li ha donat un coneixement més profund de les necessitats del municipi i ha destacat l’agraïment que ha rebut per part de l’alcalde per les gestions que ha fet la Generalitat en l’escola de música i ampliació de l’institut.
 
Durant la reunió s’ha fet un repàs dels projectes de futur del municipi, i han comentat les futures convocatòries electorals tant als ajuntaments com a la Generalitat.
 
Brea ha afegit la voluntat de treballar i agilitzar alguns projectes que estan aturats per temes administratius i la bona sintonia entre ambdues administracions.
 
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 18 de febrer de 2015