Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha desactivat a les 23:39 hores, la fase d’alerta del Pla especial d’emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT). L’alerta s’havia activat a conseqüència de l’accident d’un camió que transportava ampolles d’hidrogen comprimit , al punt quilomètric 233 de l’AP2 en sentit Saragossa, al municipi del Montmell (Baix Penedès). En l’accident s’han vist implicats un vehicle, el camió de mercaderies perilloses i un altre camió.
 
Hores d’ara, el camió de mercaderies perilloses ha arribat sense incidències a la seva base al Morell, escortat per una patrulla dels Mossos d’Esquadra i dos vehicles dels Bombers de la Generalitat.
 
La circulació per l’autopista AP-2 està completament normalitzada i es pot circular en els dos sentits. Recordem que a conseqüència de l’accident s’ha hagut de tallar el trànsit en els dos sentits de la marxa fins a les 21:30 hores que s’ha pogut restablir la circulació en sentit sud.
 
El camioner del camió de mercaderies perilloses ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’Hospital del Vendrell.