• De les 72 companyies programades a FETEN, 20 són catalanes
  • La Mostra d’Igualada hi presentarà la programació de la seva 26a edició
Vint companyies catalanes participaran a la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas, FETEN, que tindrà lloc a Gijón, entre els dies 22 i 27 de febrer. La fira celebra la seva 24a edició.

La fira reuneix uns 500 programadors principalment de l’Estat espanyol, però també d’altres punts d’Europa i Llatinoamèrica. A més de ser un mercat d’intercanvi de les arts escèniques, és també un espai d’exhibició d’espectacles i fòrum de debat. A banda, hi ha d’altres activitats paral·leles, com ara presentacions de llibres o exposicions.
 
Els espectacles de les companyies i artistes catalans que participaran a FETEN són: Lari Poppins (cia. Solucions Camiral), Pintamúsica (cia. Únics Produccions); La Niña queVivía en una Caja de Zapatos (cia. Zum-Zum Teatre); ¡A Comer! (cia. Peus de Porc); Delikatessen Concierto (cia. Delikatessen); Código Postal 00 (cia. Engruna Teatre); Circo en el Desván (cia. Los Herrerita); Pinocchio, Figlio di Geppetto; (cia. Companyia de Comediants la Baldufa); Traps (cia. Efímer); Cabaret Elegance (cia. Elegants); Pack Menuts (cia. GAAC); El Camerino de Maquilaje i Jardín de los Peques (cia. Els El Burro dels Jocs); La Habichuela Màgica (cia. Festuc Teatre); Sueños de Arena (cia. Ytuquepintas); Osos el Pirineo (cia. Tutatis); El Principito (cia. N54 Produccions); Kissu (cia. Centre de Titelles de Lleida); Déjà Vu (cia. Mag Edgard); Rudo (cia. Manolo Alcántara) i Viaje al Centro de la Tierra (Roseland Musical.
 
De les 72 companyies programades a FETEN, 20 són catalanes i 6 són estrangeres procedents de Xina, Noruega, Canadà, República Txeca, Rússia i Itàlia. En total hi haurà 150 representacions.
 
Presentació de la Mostra d’Igualada 2015
 
El nou director artístic de la Mostra, Pep Farrés, aprofitarà la seva estada a FETEN per a presentar la 26a edició de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada. L’acte tindrà lloc el dimarts 24 de febrer, a les 14.00h, a l’hotel Begoña.
 
Farrés explicarà les línies de programació de la Mostra que s’obre a la programació internacional i les activitats adreçades per a professionals del que és el mercat de referència del teatre infantil i juvenil de Catalunya.

Més informació: www.creativecatalonia.cat