Bombers

Els parcs de Bombers Voluntaris d'Alp i Vila-rodona tornen a estar operatius

query_builder   20 febrer 2015 10:29

event_note Nota de premsa

Els parcs de Bombers Voluntaris d'Alp i Vila-rodona tornen a estar operatius

 
  • Al parc de bombers d’Alp, i gràcies a la iniciativa de l’Ajuntament, s’ha arribat a un compromís de millora de les instal·lacions amb els municipis de la zona i la DGPEIS

 

  • Els bombers del parc de Vila-rodona disposen d’un camió de substitució, fins que no finalitzi la reparació del camió accidentat
 
 
Els parcs de Bombers Voluntaris d’Alp (Cerdanya) a la Regió d’Emergències Centre, i Vila-rodona (Alt Camp), a la Regió d’Emergències de Tarragona, tornen a estar plenament operatius i ja poden de nou, fer les sortides corresponents per fer front a les emergències.
 
Les instal·lacions del parc de bombers d’Alp seran objecte de millora, gràcies a la iniciativa i l’esforç de l’Ajuntament d’Alp, que compta amb la col·laboració de la resta de municipis de la zona (Alp, Das, Urús, Prats i Sansor i Fontanals de Cerdanya) i la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS). En aquest sentit, està previst que en breu es comenci a treballar amb els plànols de les obres de reforma. Aquesta reforma contemplarà pujar una planta per sobre les cotxeres (on s’ubicarà el menjador i un bany complet) així com també un sobreàtic que podrà utilitzar-se com a estança per dormir es cas que fos necessari. D’altra banda, la planta baixa, on actualment hi ha la zona del menjador, es reorganitzarà i millorarà l’espai dels vestuaris.
 
Per la seva banda, el parc de Bombers de Vila-rodona ja disposa d’un camió  de substitució a l’espera que finalitzi la reparació del camió accidentat. Cal recordar que aquest camió, que estava adscrit al parc de Bombers de Vila-rodona, va patir un accident el passat 28 de desembre de 2014 quan tornava de participar en una activitat nadalenca.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 20 de febrer de 2015
10.00 hores
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia