• Amb l’adquisició de la unitat productiva ‘Capellades’ de l’empresa Virtisú, Dicepa esdevé un important grup integrat de fabricació i distribució d’articles derivats del paper per a ús sanitari, higiènic, domèstic i de restauració.
 
  • Aquesta planta, ubicada a La Torre de Claramunt, preveu una facturació de més de 20 milions d’euros aquest 2015. Juntament amb les plantes d’Osca i Madrid, Dicepa espera doblar la seva facturació en dos anys.
 
  • Per a aquest projecte, Dicepa ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat, Invest in Catalonia, i de la Direcció General d’Indústria.

 

El grup paperer Dicepa, que té la seu a Osca, ha invertit més de 4 milions d’euros per a l’adquisició i posada en marxa de la unitat productiva “Capellades” procedent de la liquidació de l’empresa Virtisú. Amb aquesta acció, Dicepa manté 60 llocs de treball a La Torre de Claramunt.

 
Per a aquest projecte, l’empresa de l’Anoia ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat, i de la Direcció General d’Indústria.
 
El CEO de l’empresa paperera, Juan Ramón Mor, explica que amb la planta de l’Anoia “el grup Dicepa completa el seu pla de negoci per convertir-se en un important grup integrat de fabricació i distribució de tots els articles derivats del paper per a ús sanitari, higiènic, domèstic i de restauració, partint de la cel·lulosa verge i del paper reciclat”.
 
A més de la planta de La Torre de Claramunt, Dicepa compta amb una fàbrica de papers crespats especials a Enate (Osca), i amb una planta de fabricació de tovalles i tovallons, a més d’un centre logístic, a Alcalà d’Henares (Madrid). Aquest any, el grup paperer preveu doblar la facturació de 2013 i assolir els 45 milions d’euros. La planta de l’Anoia hi contribuirà amb més de 20 milions.
 
El 2014, el grup Dicepa ha exportat el 35% de la seva producció a 14 països de la Unió Europea. El seu objectiu per aquest any és aconseguir una xifra que voregi el 50% i mantenir-la en els propers períodes.