Agència de l'Habitatge de Catalunya

La Generalitat ha invertit més de 4 milions d'euros al barri d'Espronceda de Sabadell

Ja han finalitzat les obres d'urbanització

query_builder   20 febrer 2015 14:21

event_note Nota de premsa

La Generalitat ha invertit més de 4 milions d'euros al barri d'Espronceda de Sabadell

Ja han finalitzat les obres d'urbanització

Foto de la visita
El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Presidència, Economia i Serveis Centrals de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, han visitat avui les obres de rehabilitació de la urbanització que s’han fet al barri d’Espronceda de Sabadell (Vallès Occidental). També han assistit a aquesta visita el director de qualitat de l'edificació i rehabilitació de l'habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jordi Sanuy, el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Espai Públic, Ramon Burgués, i la regidora de Relacions Ciutadanes i del Districte 6è, Anna Carrasco.
 
Amb la finalització de la tercera fase de la urbanització corresponent al passeig d’Espronceda, el carrer de Feijoo, el carrer Manyans i Teixidors, delimitat pels carrers de Campoamor, Feijoo, Fontanella i passeig d’Espronceda,  acaben les obres de rehabilitació del barri d’Espronceda. L’Agència de l’Habitatge de Catalunya també ha resolt les obres pendents de les fases 1, entre Aribau i Aprestadors, i la fase 2, compreses entre el carrer dels Aprestadors i Fontanella.
 
El projecte ha inclòs  a banda de la nova pavimentació de tot l’àmbit d’actuació la renovació de la xarxa d’aigua potable, la millora de la xarxa de sanejament, la nova xarxa d’enllumenat públic,  la nova xarxa de reg, nova  jardineria i la incorporació de nous elements de mobiliari urbà, bancs i papereres, així com aparells de gimnàstica a i nous jocs infantils.
 
La urbanització del barri d’Espronceda va començar l’any 2006 i des d’aleshores l’Agència de l’Habitatge de Catalunya hi ha invertit 4,28 milions d’euros en aquestes obres. En aquestes actuacions s’han reservat llocs de treball destinats a persones en risc d’exclusió social, dins del programa Posa’t a Punt, que promou l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

2  

Imatges

Foto de la urbanització

Foto de la urbanització 344

Espai de jocs per gent gran

Espai de jocs per gent gran 47

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 32

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia