Incasòl

L'INCASÒL i l'Ajuntament de Roses inicien la comercialització del sector Carretera de Vilajuïga

query_builder   20 febrer 2015 15:07

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL i l'Ajuntament de Roses inicien la comercialització del sector Carretera de Vilajuïga

Imatge del sector

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’Ajuntament de Roses treuen a la venda 19 parcel·les del sector d’activitats econòmiques Carretera de Vilajuïga de Roses. Les parcel·les són de diferents tipologies i la concurrència està oberta a diferents sectors empresarials que vulguin instal·lar-se a la comarca de l’Alt Empordà.

 
Més de 6’5 hectàrees de sòl disponibles per ampliar i renovar l’activitat econòmica a l’Alt Empordà
 
L’Ajuntament de Roses comercialitza 10 parcel·les destinades a indústria entre mitgeres, amb superfícies que van dels 900m2 als prop de 2.300m2 i el preu dels terrenys és de 85 euros el metre quadrat.
 
Per al seva banda, l’INCASÒL treu a la venda 9 parcel·les destinades a indústria aïllada, amb superfícies que oscil·len entre els 2.800m2 i els 10.500m2 i el preu dels terrenys es situa entre els 75 i els 80 euros el metre quadrat. En aquest cas, la comercialització es fa per concurrència d’ofertes, que es poden presentar des d’avui i fins al proper 16 de març a les oficines de l’INCASÒL. Aquesta oferta comercial es presenta amb unes condicions flexibles a nivell contractual, com la possibilitat de finançament propi o descomptes per pagament al comptat.
 
 
Carretera de Vilajuïga, un sector amb un emplaçament estratègic
 

El sector d’activitats econòmiques Carretera de Vilajuïga té una superfície de 18,70 hectàrees, situades a la part oest de Roses, en el seu límit amb el municipi de Palau-Saverdera. La ubicació del sector es troba al peu de la carretera que porta de Roses a Vilajuïga i que enllaça amb la Nacional 260 i més tard amb la N-II. Aquest sector té una situació privilegiada en trobar-se a només 15 kilòmetres d’un accés a l’AP7, a la N-II, a l’estació del TGV de Figueres i a 40 quilòmetres de la frontera amb França.

1  

Imatges

Imatge

Imatge 207

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 274

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia