• Un treballador ha patit cremades per una deflagració, mentre que un altre ha patit politraumatismes per l’ona expansiva

 

  • Els Bombers de la Generalitat han treballat en un altre incendi, a Artesa de Segre (la Noguera) on una dona ha patit una intoxicació lleu pel fum
 
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 15.10 hores, l’avís d’un accident laboral a l’empresa paperera Gomà Camps, situada al carrer Cardenal Gomà, 29, del municipi de la Riba (Alt Camp). Segons les primeres informacions, un operari ha patit una deflagració mentre feia treballs de soldadura i un altre ha resultat afectat per l’ona expansiva.
 
El treballador directament afectat, de 58 anys, ha patit cremades de tercer grau (greus) a la cara i a les mans i de primer grau (lleus) a les cames. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha evacuat amb helicòpter fins a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on hi ha la Unitat de Grans Cremats. L’altre treballador, que ha patit politraumatismes com a conseqüència de l’ona expansiva, ha estat traslladat amb ambulància a l’Hospital Joan XXIII en estat menys greu. L’home té 56 anys.
 
Quatre dotacions dels Bombers han donat cobertura al sinistre, realitzant la primera assistència i tasques de revisió, tot i que en arribar el foc ja havia estat apagat pels propis treballadors de l’empresa.
 
D’altra banda, els Bombers han treballat amb quatre vehicles en les tasques d’extinció d’un incendi a Artesa de Segre (la Noguera). El foc, l’avís del qual s’ha rebut a poc després de dos quarts de cinc de la tarda, ha afectat el quadre elèctric situat a l’entrada d’un edifici de quatre plantes del carrer Marcel·lí Farré, número 8. Els Bombers han extingit el foc en menys d’un quart d’hora, han ventilat tota l’entrada del bloc i han supervisat la resta de pisos. No ha calgut realitzar evacuacions. El SEM ha destinat dues Unitats i el metge de Primària, que han atès in situ quatre veïns de l’immoble; una mare i dos nadons que han estat donats d’alta i una dona que ha calgut evacuar a l’Arnau de Vilanova perquè presentava símptomes d’intoxicació lleu per fum.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 26 de febrer de 2015
19.00 hores