• Aquest  dissabte, 28 de febrer a la tarda, es tallarà l’accés a la BP-1432 des de la carretera C-17 (La Garriga sud) en direcció Barcelona
  • Diumenge, 1 de març al matí, es restringirà la sortida Gavà centre  – Gavà platges de la C-32 o autopista del Garraf
Amb l’objectiu de minimitzar possibles afectacions viàries aquest dissabte, 28 de febrer, arran de la celebració del III Duatló de carretera de l’Ametlla del Vallès, i el diumenge 1 de març, amb motiu de la XX Mitja Marató Gavà – Castelldefels – Gavà, Gran Premi Diputació de Barcelona, el Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, posarà en funcionament els següents dispositius especials de trànsit.
 
 
III Duatló de carretera de l’Ametlla del Vallès
 
Amb motiu de la cursa III Duatló de carretera de l’Ametlla del Vallès, dissabte 28 de febrer a la tarda, Es tallarà l’accés a BP-1432 des de la carretera C-17 (La Garriga sud) en sentit Barcelona. D’aquesta manera, els vehicles que circulin per la C-17 en sentit sud no podran accedir a la carretera BP-1432, per on transcorrerà la prova.
 
En aquest sentit es reforçarà la senyalització a través d’un panell mòbil amb els missatges “SORTIDA TANCADA / PROPERA SORTIDA L’AMETLLA DEL VALLÈS”.  Aquestes mesures es mantindran fins que finalitzi la cursa, de 15.00 a 17.00 hores aproximadament.
 
 
XX Mitja Marató Gavà – Castelldefels – Gavà, Gran Premi Diputació de Barcelona
  
Diumenge, 1 de març al matí, les mesures especials de circulació, impulsades per garantir la seguretat dels participants d’aquesta prova esportiva, consistiran a tallar des del lateral la sortida número 48AB  de la C-32 (Gavà centre – Gavà platges) en ambdós sentits. La restricció està prevista entre les 08.45 i les 10.30 hores aproximadament. A partir d’aquest moment es restablirà la circulació per aquest accés, tot i que continuaran les restriccions dins la població.
 
Des del Centre d’Informació Viària de Catalunya (CIVICAT) s’activaran els panells de missatge variable (PMV) de la C-31 i C-32 per tal d’informar de la prova.
 
  
Informació i consells
 
Els usuaris que circulin pels trams afectats han de seguir en tot moment les indicacions dels agents dels Mossos d’Esquadra operatius. Les afectacions viàries derivades d’aquests dos actes esportius es poden consultar a través del 012, al compte de Twitter @transiti al web