Territori

La Generalitat i l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia signen un conveni per a la millora i traspàs d'un tram de la C-243a

query_builder   27 febrer 2015 13:25

event_note Nota de premsa

La Generalitat i l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia signen un conveni per a la millora i traspàs d'un tram de la C-243a

TES
  • Les obres permetran eliminar un revolt pronunciat, amb un pressupost de 295.000 euros
  • L’acord inclou la redacció del projecte d’una rotonda d’accés al cementiri i l’adequació de l’interior de diverses rotondes al municipi
 
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, han signat avui un conveni en matèria de carreteres, que recull la millora i traspàs d’un tram de la C-243a i l’execució de diverses actuacions a la BV-2244 i a la BP-2427. Aquestes actuacions tenen com a objectius principals millorar la mobilitat, la seguretat viària i l’adequació paisatgística. 
 
Millora i traspàs d’un tram de la C-243a: El conveni recull el traspàs de la Generalitat a l’Ajuntament d’un tram d’uns 700 metres de la C-243a a l’entrada sud del municipi venint de Vilafranca del Penedès, perquè s’integri en la xarxa municipal, atès que ha perdut la seva funcionalitat com a carretera. Aquest tram s’inicia a la rotonda entre el carrer Sant Quintí i la Rambla de la Generalitat.
En el marc d’aquest traspàs, el Departament de Territori i Sostenibilitat executarà obres per a eliminar un revolt pronunciat que hi ha actualment en aquest àmbit, per mitjà de la construcció d’una petita variant de traçat que permeti millorar la comoditat i la seguretat en la conducció.
 
La variant tindrà 7 metres d’amplada, amb 2 carrils de 3,5 metres i 2 vorals d’1,5 metres. La longitud total de l’actuació és de 300 metres. Es preveu que l’obra es liciti i executi durant aquest any, amb un pressupost de 295.000 euros.
 
Rotonda a la BV-2244: La Generalitat redactarà el projecte constructiu de millora de l’encreuament de la carretera BV-2244 amb el cementiri municipal i el carrer de Can Codorniu. El projecte consistirà en la construcció d’una rotonda per a millorar la seguretat i la fluïdesa en un punt que registra força trànsit.
 
Millora de l’interior de diverses rotondes: L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, en coordinació amb el Departament, portarà a terme treballs d’adequació i millora de l’interior de dues rotondes a la BP-2427, al costat de la sortida de l’autopista AP-7, i de la rotonda de l’inici de la variant de Sant Sadurní venint de Vilafranca del Penedès.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 595

Mapa

Mapa
JPG | 43

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia