Fins a les 20.00 h d’avui diumenge no s’ha registrat cap accident mortal de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 27 de febrer fins a les 20.00 h d’avui diumenge 1 de març, no s’ha registrat cap accident de trànsit al conjunt de carreteres i autopistes catalanes.
 
Quant a mobilitat, les vies més transitades al llarg d’aquesta tarda de diumenge de retorn del cap de setmana estan sent la C-16 entre Bellver de Cerdanya i Bagà i també a l’altura de la Nou de Berguedà, la C-17 a Ripoll, la N-260 entre Planoles i Ribes de Freser, la C-14 a Organyà, la C-55 a Manresa, l’A-2 a Sant Vicenç del Horts i la B-23 a Esplugues de Llobregat.
 
Convé destacar que per minimitzar les afectacions viàries de la tornada d’avui cap a l’àrea metropolitana de Barcelona s’han disposat mesures especials d’ordenació i regulació del trànsit a la C-55 a Castellgalí i a la C-16 a Berga, Cercs i Riu de Cerdanya.
 
Al matí d’avui diumenge s’ha circulat a través de pas alternatiu a la C-31/Costes del Garraf a Sitges per un turisme bolcat, la T-333 a Prat de Comte ha estat restringida per l’evacuació d’un motorista accidentat, s’ha tallat un carril de la C-17 a Parets del Vallès en sentit nord per un vehicle sinistrat i d’altra banda la C-142b a Naut Aran s’ha hagut de tallar per una petita allau. A més, amb motiu de la XX Mitja Marató Gavà – Castelldefels – Gavà, Gran Premi Diputació de Barcelona s’ha restringit des del lateral la sortida número 48AB  de la C-32 (Gavà centre – Gavà platges) en ambdós sentits i també s’ha tallat la sortida de Gavà de la C-31 per la mateixa prova esportiva.
 
Ahir dissabte, en general va dominar la fluïdesa, tot i que l’incendi d’uns matolls va obligar a donar pas alternatiu a la C-31 a Gualta i dues incidències més van restringir un carril de l’AP-7 a l’Hospitalet de l’Infant i a Masdenverge.  D’altra banda, a la tarda per la celebració del III Duatló de carretera de l’Ametlla del Vallès es va tallar l’accés a BP-1432 des de la carretera C-17 (La Garriga sud) en sentit Barcelona.
 
Per neu, al llarg de tot el cap de setmana s’ha mantingut tallada la C-28 per accedir al port de la Bonaigua.