Joan Segura i Torres ha estat nomenat avui nou representant territorial de l’Esport a Lleida en substitució de Josep Ramon Solsona, que ha exercit les funcions de la Secretaria General de l’Esport a la demarcació en els darrers dos anys. La presentació als mitjans de comunicació de Joan Segura tindrà lloc el proper dijous 5 de març a la una de la tarda, a la Delegació del Govern a Lleida.
sge
Joan Segura va néixer a Lleida el 1974. És llicenciat en psicopedagogia, diplomat en magisteri d’educació física i en magisteri d’educació musical, i va obtenir un mestratge en recerca educativa. Fins ara, compaginava la coordinació d’educació secundària de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE)-Universitat de Lleida amb l’exercici com a professor associat de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida (UdL), i amb la preparació pel doctorat sobre inspecció educativa a la UdL.
 
Anteriorment, va ser mestre funcionari d’educació primària i d’educació física (2004-2009) i professor d’orientació educativa en educació secundària (2009-2013).
 
El nou representant territorial de l’Esport a Lleida té el títol d’entrenador estatal de bàsquet, que ha exercit en diferents categories al Sícoris Club, CB Cappont, CB Lleida, CE Lleida Basquetbol, CB Pardinyes i CB Mollerussa. També ha treballat com a monitor d’educació física en diversos centres, i va ser jugador de tennis d’alta competició en el Club de Tennis Urgell i de bàsquet en el Sícoris Club.
 
La presentació de Joan Segura tindrà lloc el proper dijous 5 de març a la una de la tarda, amb la presència del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i el mateix Joan Segura.
 

1  

Imatges

Fotografia de Joan Segura

Fotografia de Joan Segura 2143