• Aquest debat es portarà a terme en dues sessions, una centrada en l’abastament i el sanejament (dia 5 de març) i una altra sobre contaminació agrícola i ramadera, qualitat hidromorfològica i prevenció d’inundacions (19 de març)
 
  • Es debatran així les mesures relatives a les conques de la Tordera, el Besòs i les rieres del pla de Barcelona i Maresme, que s’encabiran dins el Pla de Gestió de l’Aigua i el seu Programa de Mesures
 
  • Ja s’han dut a terme les sessions de mesures previstes a les comarques de Girona i Tarragona
Mapa àmbit sessió processos
L’Agència Catalana de l’Aigua durà a terme demà el primer dels debats de mesures previstos a Granollers (Vallès Oriental), dins dels processos participatius vinculats amb la revisió del Pla de Gestió de Districte de Conca Fluvial de Catalunya i el seu Programa de Mesures, tal i com determina la Directiva marc de l’aigua europea.
 
La sessió, que tindrà lloc aquest dijous 5 de març a partir de les 6 de la tarda, abordarà l’abastament i el sanejament d’aigua a les conques de la Tordera i el Besòs i les rieres del pla de Barcelona i Maresme, mentre que la trobada prevista per al dia 19 de març (també a les sis de la tarda) se centrarà en analitzar la contaminació agrícola i ramadera, la qualitat hidromorfològica i la prevenció de les inundacions en aquest àmbit. Les dues trobades es duran a terme en el Museu de Ciències Naturals de Granollers (carrer Palaudàries 102, jardins d’Antoni Jonch i Cuspinera).
 
Les sessions serviran per debatre, per tant, les mesures que s’encabiran dins del Pla de Gestió de Districte de Conca Fluvial de Catalunya i del seu Programa de Mesures, que és previst que s’aprovin a finals de 2015.
 
Aquestes jornades donen continuïtat al procés participatiu iniciat a finals de 2013 i que se celebra en 4 àmbits diferents: Barcelona (2), Girona i Tarragona. Cal tenir en compte que els debats de mesures previstos per a Girona (foto dreta) i Tarragona ja s’han celebrat.
 

3  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 263

Mapa conques relatives als debats de mesures Granollers

Mapa conques relatives als debats de mesures Granollers
JPG | 151

Imatge darrera sessió de participació a Girona

Imatge darrera sessió de participació a Girona
JPG | 90