·        El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assegurat avui que “ja ens hem posat en contacte amb l’Ajuntament i amb l’administrador concursal, i avui tenim una reunió amb l’empresa, i al mateix temps hi ha prevista una reunió amb el comitè d’empresa”.
 
·        Puig ha assenyalat que “ara analitzarem la situació, i amb tota aquesta anàlisi, plantejarem alternatives”. El conseller ha reconegut que la “situació és complicada” però ha afegit que “el que és segur és que acompanyarem laboralment els treballadors”.
 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assenyalat avui que la Generalitat està en contacte amb Ajuntament, empresa, treballadors i administració concursal, per tal de “buscar alternatives” a l’Expedient de Regulació Ocupació (ERO) de l’empresa Incryen, a Tàrrega, que afecta 180 treballadors. Finalitzada la sessió de control al Ple del Parlament, el conseller Felip Puig ha explicat als periodistes que “ja ens hem posat en contacte amb l’Ajuntament i amb l’administrador concursal, i avui tenim una reunió amb l’empresa. També hi ha prevista una reunió amb el comitè d’empresa” durant aquesta setmana.
 
Puig ha reconegut que la situació de l’empresa “és complicada, complexa”, però ha afegit que “el que és segur és que acompanyarem laboralment els treballadors, interlocutarem amb l’Administració concursal -com venint fent des de fa 1 any i mig, amb raonablement bons resultats salvant empreses- i alhora també amb l’empresa”.  Així mateix, el conseller ha assenyalat que “el primer ara és analitzar a fons la situació conjuntament i espero  que la setmana que ve puguem tenir ben diagnosticada la dimensió d’aquesta circumstància, i començar a buscar alternatives, si n’hi han, de recol·locació de les persones que es vegin afectades per aquesta situació”.
 
A preguntes dels periodistes sobre els paral·lelismes amb Tradema, el conseller Puig ha volgut recordar que de les 90 persones que es van quedar sense feina, 60 ja estan donades d’alta a la seguretat social, gràcies a un projecte que ha propiciat entre 30 i 40 llocs de treball per al 2015, i a l’acord amb una empresa metal·lúrgica del sector de l’automoció per a la contractació de 10 persones l’any passat, i de 10 persones més. “Per tant, s’ha actuat, s’han acompanyat projectes parcials, i per tant s’han anat trobant alternatives” ha reblat el conseller.