Imatge dels alumnes durant la visita
  • Una quarantena d’alumnes del Cicle de Grau Superior de Comerç Internacional i del Cicle de Grau Superior de Transport i Logística han visitat, en sessions de matí i tarda, les instal·lacions de la CIM Lleida i algunes de les empreses ubicades a la central de mercaderies
 
 
Una quarantena d’alumnes del Cicle de Grau Superior de Comerç Internacional i del Cicle de Grau Superior de Transport i Logística, que s’imparteixen a l’Institut Escola del Treball de Lleida, han efectuat una visita guiada a les instal·lacions de la Central Integrada de Mercaderies (CIM Lleida), amb l’objectiu de conèixer de prop les instal·lacions, i algunes de les empreses logístiques ubicades en la central.
 
Aquests cursos aprofundeixen en la planificació i gestió dels processos d’importació-exportació i introducció-expedició de mercaderies. Estan impartits en un 80% al centre educatiu i es complementen amb el 20% restant de formació en un centre de treball. A més, l’alumnat pot realitzar pràctiques en empreses estrangeres dins del programa europeu de mobilitat Erasmus.
 
Durant la visita a la CIM Lleida, els alumnes han tingut l’oportunitat de veure en primera persona l’operativa del centre de control de la central gestionada per CIMALSA, així com atendre les explicacions i el funcionament oferts pels responsables de l’empresa DB Schenker, plataforma logística destinada al cross-docking i emmagatzematge de mercaderies, i l’operador logístic TNT, companyia multinacional de distribució urgent, respectivament.
 
 

2  

Fitxers adjunts

Imatge dels alumnes durant la visita

Imatge dels alumnes durant la visita
JPG | 1853

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 342