Educació

La consellera Rigau presideix la graduació de la promoció 2013-2014 de l'IOC del Maresme i Vallès Oriental

query_builder   6 març 2015 19:06

event_note Nota de premsa

La consellera Rigau presideix la graduació de la promoció 2013-2014 de l'IOC del Maresme i Vallès Oriental


  • En el curs 2013-2014 s’han graduat 620 alumnes d’aquestes dues comarques i 3.289 d’arreu de Catalunya
foto
 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha presidit aquesta tarda l’acte de graduació de l’alumnat de les comarques del Maresme i Vallès Oriental de la promoció 2013-2014 de l’Institut Obert de Catalunya (IOC), que ha tingut lloc al Parc TecnoCampus de Mataró. En el curs 2013-2014 s’han graduat un total de 620 alumnes d’aquestes dues comarques i 3.289 d’arreu de Catalunya.
 
D’aquests 620 alumnes, concretament en batxillerat se n’han graduat 102; en educació secundària, 193; en cicles formatius de grau mitjà, 59; en cicles formatius de grau superior, 215; i en idiomes, 51 en anglès. A nivell de Catalunya, el nombre de graduats del curs 2013-2014 és de 3.289 alumnes, xifra que suposa un increment d’un 5,38% d’alumnat en comparació amb el curs anterior, en què es van graduar 3.121 estudiants.
 
Com a novetats del curs 2014-2015, l'IOC segueix la implantació progressiva del cicle formatiu de grau superior d’Integració Social amb nous mòduls, s'ha iniciat la implantació del nivell avançat d'anglès a distància -quart curs- i s'han ofert places de l'especialitat d'ensenyaments esportius en el curs de formació conduint al certificat oficial de formació pedagògica i didàctica equivalent.

Per al curs 15-16, l'IOC seguirà la implantació progressiva del cicle formatiu d’Integració Social amb nous mòduls, es finalitzarà la implantació del nivell avançat d'anglès a distància -cinquè curs- i s'iniciarà l'oferta a distància del cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web.
 
L’IOC té com a objectiu facilitar que l’educació pugui arribar al màxim de persones superant les limitacions de l'espai i del temps. Per això, els estudis que ofereix estan organitzats de manera flexible i és el propi alumne qui confecciona el seu pla d’estudis, sempre amb l’assessorament dels tutors. Així, la càrrega horària dels alumnes és diferent i personalitzada d’acord amb les necessitats i possibilitats de cada alumne.
 
L’acte ha comptat amb els parlaments de tres alumnes representants de la promoció i amb dues interpretacions de la coral de l’Institut Damià Campeny. A l’acte també hi han assistit l’alcalde de Mataró, Joan Mora, i, per part d’Ensenyament, el director de Serveis Territorials del Maresme – Vallès Oriental, Josep Vicent García, i el director de l’IOC, Francesc Pomés.
 
 
6 de març de 2015
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia