Delegació a Girona

Joaquim Casanovas, nou gerent de l'Institut Català de la Salut a Girona i l'Institut d'Assistència Sanitària

La substitució del Dr. Vicenç Martínez Ibáñez es farà efectiva a partir del 9 de març

query_builder   6 març 2015 17:06

event_note Nota de premsa

Joaquim Casanovas, nou gerent de l'Institut Català de la Salut a Girona i l'Institut d'Assistència Sanitària

La substitució del Dr. Vicenç Martínez Ibáñez es farà efectiva a partir del 9 de març

Joaquim Casanovas Lax, actual gerent de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut, assumirà la Gerència de l’Institut Català de la Salut a Girona i també la de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS). El nomenament ha estat aprovat per la Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’ICS i proposat pel Consell d’Adminsitració de l’IAS. La proposta del nomenament del Joaquim Casanovas ha de ser ratificada per Acord de Govern, per tal de compatibilitzar l’assumpció de les dues tasques per part d’una única persona.
 
Casanovas substitueix Vicenç Martínez Ibáñez –nomenat gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron–, en el marc de l’aliança estratègica establerta entre les dues institucions amb l’objectiu de continuar potenciant la integració dels seus recursos assistencials, especialment de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona i l’Hospital de Santa Caterina de Salt. La substitució del Dr. Vicenç Martínez Ibáñez per part de Joaquim Casanovas es farà efectiva a partir del 9 de març
 
Joaquim Casanovas Lax
 
Nascut a Girona l’any 1957, Joaquim Casanovas Lax és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i diplomat en ciències empresarials per la Universitat de Girona i en direcció d'empreses per l'IESE. De 1986 a 1989 va ocupar la Direcció de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, i de l'any 1989 a 1995 va ser cap de Serveis Sanitaris de l'Àrea de Gestió 4 de Girona de l’ICS. Posteriorment, va ser director d’atenció primària de l’ICS de Girona.
 
De 2000 a 2004 va ocupar la Direcció Territorial del Departament de Salut a Girona i la Gerència de la Regió Sanitària Girona. Tot seguit, va passar a formar part, com a responsable econòmic, del Programa per a l'impuls i l'ordenació de la promoció de l'autonomia personal i l'atenció de les persones amb dependència (PRODEP) i des de juny de 2006 fins a febrer de 2011 va ocupar el càrrec de director assistencial de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. De febrer a juliol de 2011 va ser de nou director territorial del Departament de Salut a Girona. L’estiu de 2011 es va incorporar a l’ICS com a director gerent de la institució, càrrec que va ocupar fins al gener de 2014, data en què va ser nomenat gerent de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia