El delegat, Fernando Brea, ha visitat el municipi d’Òrrius, i s’ha reunit amb l’alcalde, César Díaz, per conèixer les necessitats del municipi
 
El delegat visita Òrrius
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, ha fet una visita institucional a Òrrius, on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, César Diaz.
 
Un cop acabada la reunió, el delegat i l’alcalde han fet un recorregut per diversos indrets del municipi. Concretament han visitat el terreny disponible del costat de l’ajuntament i on es preveu fer una ampliació de les dependències municipals, a més d’instal·lar un ascensor per evitar barreres arquitectòniques. Tot seguit, han fet un recorregut per diversos carrers del municipi i han visitat les obres de millora que s’estan realitzant a les instal·lacions de la piscina municipal per tal d’adequar-la a la normativa vigent abans de començar l’estiu.
 
Per finalitzar la visita institucional, el delegat ha signat el llibre d’Honor de l’Ajuntament.
 
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 9 de març de 2015