Josep Oriol Morera i Miralta, fins ara gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central ha estat nomenat gerent de la Regió Sanitària Barcelona, amb efectes des del dia 9 de març de 2015. Josep Oriol Morera substitueix en el càrrec a Joaquim Casanovas i Lax que ha estat nomenat, amb efectes de 9 de març de 2015, gerent territorial de l’Institut Català de la Salut (ICS) a Girona i de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS).
 
En la mateixa data, Alfredo García Díaz, fins ara gerent de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de la Gerència Territorial de l’ICS a l’àrea Metropolitana Sud, assumeix la Gerència de l’Àmbit Metropolità de la Regió Sanitària Barcelona per tal de substituir Carme Esteve i Ortí, amb motiu de la seva jubilació.
 
Finalment, Teresa Sabater i Ripollès, directora del sector sanitari d’Osona assumeix temporalment les funcions de gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central.
 
Josep Oriol Morera i Miralta
 
Llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Central de Barcelona, i diplomat en Gestió Hospitalària per ESADE.
 
Dins l’àmbit de la gestió assistencial ha exercit diferents responsabilitats. Entre d’altres des de 1987 fins a 1997 diverses funcions i càrrecs en la gestió/direcció hospitalària en el Consorci Hospitalari de Vic, gerent de l’Hospital Municipal de Badalona des del juny de 1997 fins al març de 1998, gerent del Consorci Hospitalari de Vic des de l’abril de 1998 a gener de 2000, Conseller Delegat del Consorci Hospitalari de Vic des de l’abril de 2003 fins a gener de 2011.
 
En l’àmbit de l’administració sanitària ha desenvolupat diverses funcions com ara director de l’Àrea de Serveis i Qualitat del Servei Català de la Salut des de gener de 2000 a març de 2003, i ha estat gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central del Servei Català de Salut des de l’1 de febrer de 2011 fins a l’actualitat.
 
Alfredo García Díaz
 
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra i especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. També és MBA per IESE en Economia i Direcció d’Empreses.
 
Bona part de la seva carrera professional com a gestor s’ha desenvolupat a l’ICS. Entre d'altres càrrecs, del 2001 al 2006 va ser director gerent de l’Hospital de Viladecans, Posteriorment va treballar dos anys a USP Institut Universitari Dexeus com a director assistencial. El 2008 es va reincorporar a l’ICS com a director de gestió de l'Hospital Universitari de Bellvitge on el mateix any ja va ser nomenat subdirector gerent de l'Hospital, càrrec que va ocupar fins a juny de 2012. En aquesta data va ser nomenat gerent territorial de l'ICS a l'àrea Metropolitana Sud i també director gerent de l'Hospital Universitari de Bellvitge, càrrec que ha exercit fins l’actualitat.
 
Teresa Sabater i Ripollès
 
Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1985) i Especialista en Medicina Familiar i Comunitària.
 
Va participar en el Programa Directius en Formació (DEF) de la Unió Catalana d’Hospitals (1996-1997), en el Programa de Funció gerencial i direcció persones a ESADE Bussines School (2002-2003) i també va realitzar el Mestratge en Funció Directiva de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (2007).
 
En l’àmbit de l’atenció assistencial, va treballar com a metge de família a càrrec de l’Institut Català de la Salut des del 1985 fins al 1996.
 
Des del 1998 ha ocupat diferents càrrecs dins del Servei Català de la Salut, essent actualment la directora del Sector Sanitari d’Osona i cap de la Unitat de Compra de Serveis de la Regió Sanitària Catalunya Central, des de l’any 2005.