FOTO WEB
Un moment de l'acte.
 
 
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) a Lleida, Jaume Fabà, acompanyat del responsable d’Avaluació Estratègica del Medi Rural del DAAM, Ramon Lletjós, ha presidit aquest matí, a Lleida, la constitució de la Taula de Reg de la demarcació de Lleida.
 
Així es dóna compliment a una de les línies directrius de treball per a aquest 2015 dins del pla d’Acció per a l’Eficiència i la Sostenibilitat del Reg (2013-2016).
 
Aquestes Taules territorials de Reg neixen amb la voluntat que les comunitats de regants es puguin retrobar periòdicament per a compartir experiències i problemàtiques, i poder-les resoldre conjuntament i de forma coordinada.
 
És per aquest motiu que també s’hi ha volgut aplegar els representants de les diferents entitats que conflueixen en aquest àmbit d’actuació per a poder afrontar els diferents temes que vagin sorgint de forma transversal.
 
D’aquí que la Taula compta amb representats de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), de la Universitat de Lleida (UdL), del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms, del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles, de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), així com el director de l’Oficina del Regant, Ramon Cuadros, altres representants del DAAM i de les diverses comunitats de regants.
 
Cal recordar que, el passat 30 de gener, el conseller Josep Maria Pelegrí ja va avançar la creació, a nivell dels Serveis Territorials del DAAM, de les Taules del Reg.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Imatge de l'acte.

Imatge de l'acte.
JPG | 147