El conseller de Salut visita la planta de Boehringer a Sant Cugat
El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha visitat aquesta tarda les instal·lacions de la planta de producció farmacèutica que Boehringer Ingelheim té a Sant Cugat del Vallès.
 
El director general de la companyia, Thorsten Poehl, junt amb altres directius de l’empresa, li han mostrat les instal·lacions i han destacat l’aposta de Boehringer Ingelheim per una planta farmacèutica que exporta a més de 100 països i on es produeixen injectables, xarops i càpsules. La planta té actualment una plantilla de 500 persones aproximadament i la Xina n’és el principal client, ja que s’exporta prop del 70% de la producció a aquest país asiàtic.
 
Durant els darrers anys, la planta ha crescut fins a les 7 línies completes de fabricació que aconsegueixen produir per sobre dels 500 milions d’ampolles anuals. Entre 2008 i 2012 s’ha realitzat un ambiciós projecte d’ampliació del centre i de la seva capacitat productiva amb una inversió de 65 milions d’euros.
 
La planta de producció farmacèutica de Sant Cugat del Vallès forma part de la xarxa mundial de plantes de producció de Boehringer Ingelheim i està considerada com un dels subministradors estratègics del negoci mundial d’especialitats farmacèutiques en ampolles injectables de la companyia.