El delegat, Fernando Brea, escolta les demandes del municipi de Vilalba Sasserra
El delegat visita Vilalba Sasserra
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, ha fet una visita institucional a Vilalba Sasserra, on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Joan Pons, i ha repassat els assumptes que afecten al municipi.
 
Un cop acabada la reunió, el delegat ha signat el llibre d’Honor del consistori i ha fet un breu recorregut pels carrers visitant l’escola Trentapasses i la Llar d'infants municipal El Cucut.
 
Dels temes que han tractat destaquen, entre d’altres, la possible ampliació de l’escola, que tot i que les instal·lacions són adequades pels vilalbencs, el poble acull alumnes d’urbanitzacions de poblacions veïnes. L’alcalde també ha explicat al delegat la necessitat d’instal·lar mampares contra el soroll produït pel trànsit de l’AP-7 a les zones urbanes. Brea ha manifestat que ho comunicarà als departaments corresponents per tal de donar resposta a aquestes peticions.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 11 de març de 2015