·        A Riudellots, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà demà a les 15:30 hores les obres de millora dels accessos a la Urbanització Can Jordi i al Polígon Industrial del municipi.
 
·        A Hostalric, a les 17 hores, el conseller Puig inaugurarà el Centre d’Interpretació i Acollida Turística ubicat a la Fortalesa.
 
·        A Palafrugell, a les 19 hores, el conseller Puig, visitarà el 3r Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa del Baix Empordà que se celebra a La Bòbila.
 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, visitarà demà dijous les comarques de la Selva i Baix Empordà. El conseller iniciarà la jornada a Riudellots, on inaugurarà a les 15:30 hores, les obres de millora dels accessos a la Urbanització Can Jordi i el polígon industrial del municipi. L’acompanyaran l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, i el president de l’Associació d’Empresaris del municipi, Narcís Xifrà.
 
Posteriorment, a les 17.00h,  el conseller es desplaçarà a Hostalric per inaugurar el Centre d’Interpretació i Acollida de Visitants, ubicat a la Fortalesa (Av. Fortalesa, s/n. Pujada Castell). on visitarà el polvorí i les naus de la rampa de cavallers. L’acte comptarà amb la presència de de l’Alcalde d’Hostalric, Josep A. Frias; el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà; del president de la Diputació de Girona, Joan Giraut; i del delegat del Govern de Catalunya a Girona, Eudald Casadesús.
 
Al Baix Empordà, Felip Puig visitarà, a les 19.00 hores  el 3r Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa del Baix Empordà que se celebra a La Bòbila (Carrer de la Garriga, 24-30).  El conseller realitzarà un recorregut pels estands de la fira, acompanyat de l’alcalde del municipi, Juli Fernandez. Després de la visita a les instal·lacions, el conseller atendrà als mitjans de comunicació.