Empresa i Treball

ENERGIA-TURISME

La ciutat de Barcelona, Twenergy, Toyota i Urbaser, Green Bending i Innovate Hotels són distingides amb els Premis eeST 2015

query_builder   12 març 2015 10:57

event_note Nota de premsa

ENERGIA-TURISME

La ciutat de Barcelona, Twenergy, Toyota i Urbaser, Green Bending i Innovate Hotels són distingides amb els Premis eeST 2015

 
La ciutat de Barcelona, Twenergy, Toyota i Urbaser, Green Bending i Innovate Hotels han estat les empreses guanyadores dels Premis eeST 2015, que es van entregar ahir a la nit en el marc del II Congrés d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat en el Sector Turístic que se celebra a Barcelona.
 
El Premi Smart Destination se l’ha endut la ciutat de Barcelona, per haver esdevingut un referent internacional en matèria de compromís i de foment de la sostenibilitat i de l’eficiència energètica. Sònia Recasens, segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, ha estat l’encarregada de rebre el guardó per part del director general del grup editorial El Instalador, Iñaki García-Ocejo.
 
El Premi Smart Innovation se l’ha endut l’empresa Green Bending pel seu projecte Impact energy, que consisteix en la generació d’energia mitjançant un mini-biodigestor prefabricat per a residus orgànics d’hotels restaurants. Albert Mateu, CEO de Green Bending, ha rebut el premi de mans del president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos.
 
Innovat Hotels ha rebut el Premi Smart Accomodation pel projecte Twentytú i la gestió eficient dels recursos i de l’energia en un establiment hoteler. El guardó l’ha recollit Ignasi Uñó, administrador d’Innovat Hotels, de mans de la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marian Muro.
 
Per la seva banda, Toyota i Urbaser han estat guardonades amb el Premi Smart Mobility, per les actuacions desenvolupades conjuntament en l’impuls de la mobilitat sostenible en la ciutat de Barcelona i el seu impacte en la ciutat, els ciutadans i els turistes. José Luis Rodríguez, Fleet senior Manager de Toyota, i Santiago Losada, d’Urbaser, han rebut el premi, lliurat per Mercè Rius, directora de l’Institut Català d’Energia.
 
El Premi Smart Comunication s’ha concedit a Twenergy per la seva labor de difusió i divulgació d’aquells temes relacionats amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat a través de la seva plataforma digital, que compta amb més de 50.000 usuaris a nivell internacional i més de 90.000 usuaris a les xarxes socials. Ha recollit el premi la subdirectora de Projectes estratègics, Desenvolupament i Qualitat Comercial d’Endesa, Maria Roiz, que ha estat entregat pel subdirector general d’Ordenació Turística de la Generalitat de Catalunya, Joan Abad.
 
El II Congrés d’eficiència energètica i sostenibilitat en el sector turístic està organitzat pel grup editorial El Instalador, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, del Gremi d’Hotels de Barcelona i Balantia com a partner tècnic.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia