Empresa i Treball

TURISME

La directora general de Turisme, Marian Muro, ha participat en la presentació del Student Tourism Congress

query_builder   12 març 2015 14:20

event_note Nota de premsa

TURISME

La directora general de Turisme, Marian Muro, ha participat en la presentació del Student Tourism Congress

 
·        Marian Muro ha intervingut en una taula rodona intergeneracional on ha defensat la importància de la formació turística i del sector turístic com a un dels motors de l’economia.
 
·        El Student Tourism Congress se celebrarà el 17 i 18 d’abril al recinte de Fira de Barcelona-Gran Via, en el marc Saló Internacional B-Travel.
 
La directora general de Turisme, Marian Muro, ha participat avui en la presentació del Student Tourism Congress, que ha tingut lloc al Caixafòrum de Barcelona. Durant l’acte de presentació, Muro ha volgut destacar la importància del congrés que “serà molt positiu perquè permetrà als estudiants palpar la realitat i conèixer testimonis que seran un complement molt bo a la formació teòrica que reben”.
 
La directora general de Turisme ha intervingut en una taula rodona intergeneracional que ha debatut sobre el paper dels estudiants de turisme com a futur del sector turístic i la necessitat del seu contacte amb l’empresa i el món real. En la seva intervenció, Muro ha defensat els estudis de turisme i el sector turístic, doncs “el reconeixement de la formació turística va en sintonia amb el reconeixement del sector. Fa uns cinc o sis anys, ni el sector ni els estudis turístics eren reconeguts però quan arriba la crisi i altres sectors de l’economia punxen i el turisme no, és quan el turisme es posa en valor com a sector econòmic, i en conseqüència també es posa en valor la formació turística”.
 
El debat ha estat moderat per Domènec Biosca, president d’Educatur, i ha comptat amb la presència de Michael Goldenberg, director de Value Retail Managment Spain, Glòria Molins, fundadora i CEO de Trip4real, Marc Perea, jove emprenedor i cofundador de bcnmoments, Marina Ventura, estudiant d’HTSI – Universitat Ramon Llull, i Auriele Cerdan, estudiant del CETT – Universitat de Barcelona.
 
L’acte d’avui ha estat un avançament de la primera edició del Student Tourism Congress, que se celebrarà el 17 i 18 d’abril al recinte de Fira de Barcelona-Gran Via, en el marc Saló Internacional B-Travel. L’objectiu d’aquest congrés és posar en contacte experts en formació turística, universitària i professionals del sector amb els futurs líders del món turístic, estudiants i emprenedors, per crear un “hub” d’innovació i coneixement del sector.
 
El Student Tourism Congress comptarà amb la presència de destacats ponents com Ferran Adrià, creador de El Bulli Foundation, Àlex Cruz, CEO de Vueling, John Freudenthaler, director de vendes a Europa de Starwood Hotels & Resorts, o Kike Sarasola, CEO de Room Mate Hotels, entre d’altres.
 

1  

Fitxers adjunts

La directora Marian Muro en l'acte de presentació del congrés

La directora Marian Muro en l'acte de presentació del congrés
JPG | 1727

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia