Imatge
  • El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, inaugura les instal·lacions, que s’han remodelat gràcies a un acord d’FGC per complementar l’oferta turística de les estacions d’esquí d’Espot i Port Ainé
 
  • Les instal·lacions, de més de 2.000 metres quadrats, fan servir energies renovables i disposen de dues pistes de pàdel, piscina, sauna i spa
 
 
El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha inaugurat avui el nou complex esportiu Play Sport de Rialp, pensat per a les activitats après ski dels visitants de les estacions d’Espot i Port Ainé i per a la població local del Pallars Sobirà. Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) va cedir l’any passat aquesta instal·lació a un grup d’emprenedors de la zona per un període de 25 anys, dins d’un pla de d’actuacions per promoure l’activitat econòmica a la comarca.
 
Amb una inversió de 700.000 €, les instal·lacions del nou Sport Center compten amb més de 2.000 metres quadrats, dues pistes de pàdel, activitats dirigides, piscina, sauna i spa. A més, disposa d’una zona de jocs i una terrassa amb solàriu. Play Sport, a més, aposta per la conservació del medi ambient i pel turisme de qualitat i, per aquest motiu, fa servir energies renovables (biomassa forestal) en tots els seus serveis i instal·lacions.
 
A més, en aquesta línia de treball de compromís amb el territori, FGC manté un contracte amb la Fundació Pere Tarrés per a la gestió de l'Alberg Les Estades. Amb la nova activitat que es generarà, s’espera revitalitzar l’afluència de clients a l’alberg per la seva situació privilegiada al costat de l’Sport Center.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 39

Imatge

Imatge
JPG | 36