• La jornada tindrà lloc el divendres 20 de març a l’Arts Santa Mònica
El Departament de Cultura organitza una sessió informativa destinada al  Desenvolupament de Projectes Audiovisuals del Subprograma Europeu MEDIA. La sessió es farà el proper dia 20 de març a partir de les 09.45h a l’Arts Santa Mònica.
 
Taller
Europe Calls. Europa Creativa. Subprograma MEDIA.
Desenvolupament de projectes. Aspectes Tècnics i bones pràctiques.
Objectiu
Incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català en la convocatòria de suport al Desenvolupament de Projectes. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes
Programa
  1. Presentació de la jornada.
  2. Exemple de bona pràctica. Projecte beneficiari en l’anterior convocatòria d’ajut al desenvolupament de projectes individuals del subprograma MEDIA d’Europa Creativa.  
  3. Presentació de la línia de suport al Desenvolupament Projectes (projectes individuals i paquets de projectes –Slate Funding).
 
Aquesta sessió va adreçada exclusivament a les de producció audiovisual independents especialment interessades en la convocatòria del Subprograma MEDIA.
 
Des del maig de 2013 el Departament de Cultura ha engegat diverses accions per incentivar i fomentar la participació de les empreses culturals i creatives catalanes en programes europeus de finançament. Les sessions informatives EuropeCalls en són un exemple. Per mitjà d’aquestes jornades es dóna a conèixer diverses oportunitats de finançament que existeixen en el marc de la Unió Europea i es planteja quines són les vies d'accés i els seus interlocutors.
 
Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a:  http://sde.cultura.gencat.cat/cultura/.