Visita espriu
Alumnes del cicle formatiu de Grau Mitjà de Serveis Microinformàtics i Xarxes de l’IES Salvador Espriu han visitat la seu de la Generalitat a Girona per conèixer l’organització de l’Administració de la Generalitat al territori i molt especialment el funcionament de l’àrea TIC en l’Edifici únic. Els alumnes s’han repartit en dos grups que van visitar la seu el dimecres 11 de març i el dilluns 16 de març.
 
Aquesta visita és una més de les que la seu de la Generalitat a Girona acull de centres escolars amb l’objectiu que els alumnes que hi estiguin interessats puguin conèixer el funcionament de l’Administració. En aquestes visites, guiades per l’Àrea de Comunicació i Formació de la Gerència de Serveis Comuns, se’ls explica sobre el terreny - visitant els espais administratius i culturals - la gestió integrada dels serveis que es fa a Girona, gestió que permet la millora de la qualitat en l’atenció a l’usuari i també l’estalvi en costos econòmics que representa tenir en un únic edifici tots els Serveis Territorials de la Generalitat.
 
Als alumnes dels cicles formatius, a més, se’ls ofereixen xerrades sectorials sobre l’àrea que sigui del seu interès, com poden ser el model TIC, el sistema d’arxiu, l’atenció al públic, la comunicació interna o els programes de formació per a treballadors públics.
 
Les visites s’organitzen amb reserva prèvia i es duen a terme al llarg de tot el curs escolar. Enguany ja hi han participat un centenar d’alumnes. A més de l’IES Salvador Espriu, han visitat la seu de la Generalitat alumnes del Col·legi Vedruna de Girona i alumnes del Cicle Mitjà de Grau Administratiu de l’IES Brugulat de Banyoles. Aquesta mateixa setmana és previst que també visitin la seu de la Generalitat alumnes del Cicle Superior de Secretariat de l’IES Montilivi.
 
 
 

2  

Fitxers adjunts

Foto 1: Alumnes de l'IES Salvador Espriu durant la visita

Foto 1: Alumnes de l'IES Salvador Espriu durant la visita
JPG | 3662

Foto 2: Alumnes de l'IES Salvador Espriu durant la visita

Foto 2: Alumnes de l'IES Salvador Espriu durant la visita
JPG | 3738