Imatge
  • L’objectiu és compartir coneixements basats en l’experiència de CIMALSA en la implantació y gestió de plataformes logístiques
 
CIMALSA ha rebut la visita d’una delegació marroquina de l’Agence Marocaine de Développement de la Logistique (AMDL) encapçalada pel seu Director general, Younes Tazi, acompanyat per responsables d’altres organismes oficials marroquins de l’àmbit de la logística i el transport.
 
La visita s’emmarca en el compromís d’intercanvi de coneixement que es va signar el passat dia 3 de març, durant la visita institucional que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va fer a Rabat.
 
L’objecte d’aquest acord és impartir un programa de transferència de coneixement basat en l’experiència de CIMALSA en la implantació, desenvolupament i gestió de plataformes logístiques, i en la seva possible aplicació a la ciutat de Casablanca. Així, l’equip professional de CIMALSA explicarà la seva visió sobre la logística com a activitat econòmica de futur i el seu model organitzatiu i empresarial a l’equip de l’Agència.
 
Els directius d’AMDL han estat acompanyats de representants del Ministère de l’Equipement, du Transport et de la Logistique, del Ministère de l’Intérieur, Casa Transport, l’Autorité Organisatrice des Déplacements Urbains du Grand Casablanca (AODU) i Valyans Consulting.  La seva visita a Barcelona els ha permès desenvolupar una agenda de treball i institucional al voltant de la logística urbana.
 
En aquest sentit, juntament amb les sessions de treball a les seus de CIMALSA i del Departament de Territori i Sostenibilitat, la delegació va realitzar una visita institucional a l’Ajuntament de Barcelona i diverses visites tècniques, entre les que cal destacar la CIM Vallès i Mercabarna.
 
La CIM Vallès, situada a 18 quilòmetres al nord de Barcelona, és un dels principals centres de distribució que incideix directament en la logística urbana de la ciutat de Barcelona i dels principals nuclis urbans de l’àrea metropolitana. El seu model, que s’ha anat reproduint en altres localitzacions, ha mostrat la seva eficàcia per ordenar la logística de distribució a les grans ciutats de Catalunya.
 

4  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 2082

Imatge 1

Imatge 1
JPG | 3411

Imatge 2

Imatge 2
JPG | 1560

Imatge 3

Imatge 3
JPG | 3110