• L’acord estableix la cessió de diversos espais dels trens i estacions amb l’objectiu d’ajudar a la Fundació Pere Tarrés en la promoció de les seves iniciatives solidàries, centrades en el lleure i l’acció social.
Foto signatura
El president d'FGC, Enric Ticó, i el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol, han signat avui un conveni per ampliar la seva col·laboració amb l'objectiu de posar a disposició de l’entitat social diversos espais publicitaris a les instal·lacions d’FGC per a la difusió de les seves campanyes.
 
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya cedirà espai tant a les estacions com a l’interior dels trens per tal que la Fundació Pere Tarrés pugui fer difusió de les seves campanyes relacionades amb el compromís social i l’educació.  
 
Amb aquesta iniciativa FGC pretén, una vegada més, comprometre’s amb la promoció social d’entitats sense ànim de lucre mitjançant la cessió d’alguns espais per a la promoció social.
 
La Fundació Pere Tarrés, una institució amb més de 50 anys de trajectòria i 220 mil beneficiaris anuals de les seves accions educatives i socials, difondrà la col·laboració amb Ferrocarrils en les seves publicacions i plataformes digitals.

1  

Imatges

Foto signatura

Foto signatura 1254

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 218