Empresa i Treball

TURISME

S'inicien els passos per desplegar el pla de reconversió turística de Lloret de Mar

query_builder   18 març 2015 10:07

event_note Nota de premsa

TURISME

S'inicien els passos per desplegar el pla de reconversió turística de Lloret de Mar

 
·         La Generalitat, l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Mesa Empresarial de Turisme de Lloret  de Mar  inicien el desplegament i execució del Pla operatiu de renovació turística del municipi, aprovat per les tres parts el passat 18 de febrer.
 
·         La Societat Estatal per la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques (SEGITTUR) sumarà esforços amb les tres entitats per transformar Lloret de Mar en una  destinació intel·ligent.
 
·         L’eficiència energètica, la mobilitat sostenible, la implementació de les TIC per a la posada en valor dels recursos i la creació de nous productes, la millora de l’accessibilitat i la gestió del coneixement, factors claus del projecte smart pel Lloret de Mar del futur.
 
 
El Grup de Treball per al desplegament i execució del Pla Operatiu per la renovació de la destinació turística Lloret de Mar ha mantingut la seva primera reunió. El grup, integrat per la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Empresa i Ocupació, l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Mesa Empresarial de Turisme de Lloret, vetllarà per l’impuls i el seguiment de les 29 accions, projectes i actuacions previstes en el Pla Operatiu presentat el passat 18 de febrer.
 
Aquesta primera reunió ha comptat amb la presència de l’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina; la directora general de Turisme, Marian Muro; i del president de la Mesa Empresarial de Turisme de Lloret, Josep Maria Molist. Per part SEGITTUR, hi ha assistit el seu president, Antonio López de Ávila Muñoz, i el director de Desenvolupament de Negocis i Noves Tecnologies, Enrique Lancis.
 
SEGITTUR ha manifestat la seva voluntat i determinació per implicar-se a fons en el desplegament d’aquelles fitxes i accions del Pla operatiu vinculades amb la transformació de Lloret de Mar en una destinació intel·ligent. SEGITTUR aportarà la seva capacitat tècnica, coneixement i estructures en benefici del desplegament del Pla i en l’assoliment de les eines de finançament europees que ajudin a l’òptima execució de les accions que s’hi preveuen en clau smart destination.
 
Totes les parts han coincidit en la idoneïtat i oportunitat del moment actual, com a element clau pel desenvolupament del projecte “destinació intel·ligent” a Lloret de Mar, i l’entrada de SEGITTUR com a actor rellevant per a l’execució del Pla operatiu en tot el seu abast.
 
Les accions específiques on SEGITTUR tindrà un paper important fan referència a la millora de l’eficiència energètica de les empreses turístiques i de la destinació; al foment de la mobilitat sostenible; a la implementació de les TIC per a la creació i posada en valor dels recursos i productes turístics de valor afegit; a la millora de l’accessibilitat de la destinació; i a la gestió del coneixement en clau d’intel·ligència turística.
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Fotografia de grup dels representants del Grup de Treball del Pla Operatiu turístic a Lloret.

Fotografia de grup dels representants del Grup de Treball del Pla Operatiu turístic a Lloret.
JPG | 1556

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia