Territori

Imatge de l'estació

Territori i Sostenibilitat inicia les obres de millora de l'accessibilitat de l'estació de Poblenou de l'L4 de metro

query_builder   18 març 2015 11:09

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat inicia les obres de millora de l'accessibilitat de l'estació de Poblenou de l'L4 de metro

  • Els treballs consistiran en la instal·lació de tres nous ascensors per  comunicar el vestíbul amb les andanes i el carrer
  • L’obra, que comportarà una inversió d’1,8 MEUR, té un termini d’execució de 15 mesos i mig
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat, amb les tasques prèvies de desviament de serveis afectats, les obres d’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’estació de l’L4 de metro de Poblenou, ubicada al carrer Pujades de Barcelona, entre els carrers de Bilbao i Lope de Vega. Els treballs compten amb un pressupost d’1,8 MEUR i tenen un termini d’execució de 15 mesos i mig.
 
Aquesta obra inclou la instal·lació de tres ascensors i la generació de rampes per comunicar els diversos nivells de l’estació amb itineraris accessibles. Un comunicarà el carrer amb el vestíbul (al xamfrà dels carrers Bilbao i Pujades) i dos més uniran el vestíbul amb cadascuna de les andanes.
 
Així mateix, el vestíbul es remodelarà completament, amb una redistribució i optimització dels espais, una nova cabina per al cap d’estació, màquines validadores i mobiliari. Finalment, s’executarà el recreixement d’andanes per tal d’eliminar el desnivell existent amb els combois.
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat ja ha adaptat per a persones amb mobilitat reduïda 120 de les 139 estacions que té la xarxa de Metro de Barcelona, el que suposa que un 86% ja són totalment accessibles. Actualment,  estan en obres les estacions de Rambla Just Oliveras (L1) i Poble Sec (L3), així com, en el marc dels treballs de l’L9 cap a l’Aeroport, les de Collblanc (L5) i Zona Universitària (L3). L’adaptació de les estacions restants es troben en fase de projecte.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 40

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia