Bombers

Demà dijous, els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits continuen a Girona amb la campanya "Els bombers t'acompanyen a donar sang"

query_builder   18 març 2015 13:03

event_note Nota de premsa

Demà dijous, els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits continuen a Girona amb la campanya "Els bombers t'acompanyen a donar sang"

  • En el transcurs de la jornada, el director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta, entre d’altres, participaran a la campanya fent una donació de sang
  • Les donacions de sang es faran a l’edifici de la Generalitat, a Santa Caterina
  • Blanes, també acollirà, dijous i divendres, la campanya solidària de donacions
El director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta, i el sotsinspector i responsable del dispositiu de donació de sang de la Regió d’Emergències de Girona, Miquel València, entre d’altres, donaran sang demà dijous 19 de març, a les 10.15 hores, durant la jornada de captació que es farà a Girona.
A Girona les donacions es faran a l’edifici de la Generalitat, a Santa Caterina entre les 9.30 a 14.30 hores. A la porta de l’edifici hi haurà estacionat un camió de bombers que es podrà visitar.
A Blanes, també es recolliran donacions demà dijous a partir de les 17 i fins les 21 hores, així com també divendres 20 de març de 10 a 14 i de 16 a 20.30 hores a les dependències de la Biblioteca comarcal.
 
La jornada forma part de la campanya “els Bombers t’acompanyen a donar sang” que, organitzada conjuntament pel Banc de Sang i Teixits i el Cos dels Bombers de la Generalitat, va arrencar dissabte passat a Terrassa i Lleida i durant aquest mes de març recorre diversos punts de Catalunya.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia