• La iniciativa s’emmarca en el nou servei d’assessorament financer i internacionalització que ha posat en marxa Fira de Barcelona.
  • Gaphispag i Hispack seran els primers salons que comptaran amb la presència de l’entitat financera pública catalana
L’Institut Català de Finances (ICF) portarà la seva oferta de finançament als principals salons industrials i sectorials que se celebrin a la Fira de Barcelona. La iniciativa s’emmarca en el nou servei d’assessorament financer que ha posat en marxa l’entitat firal catalana, amb la col·laboració de PIMEC, per facilitar a les empreses l’accés al finançament, com a valor afegit a la seva participació en aquest tipus d’esdeveniments. 
 
Graphispag i Hispack seran els primers salons que comptaran amb la presència de l’ICF. Expositors i visitants podran conèixer de primera mà els productes i instruments financers que l’entitat financera pública posa a la seva disposició per a projectes d’inversió, innovació, internacionalització i industrialització, entre d’altres, com també les solucions de finançament per a les operacions de compra venda que es puguin dur a terme durant el saló. L’ICF tindrà un estand als dos salons i participarà en les diverses activitats i taules rodones sobre finançament públic i privat organitzades per Fira de Barcelona.
 
Graphispag, que se celebra del 24 al 27 de març, es centra en l’àmbit de la indústria i la comunicació gràfica. Hispack, que tindrà lloc del 21 al 24 d’abril, està dedicat a la indústria de l’embalatge i tota la seva cadena de valor, des de la matèria primera fins als elements de publicitat al punt de venda, passant per la tecnologia, els processos, la fabricació i la logística. Ambdós salons es duran a terme al recinte firal de Gran Via.
 
L’ICF al BIZ Barcelona
 
A més de participar en els principals salons industrials i sectorials organitzats per Fira de Barcelona, l’entitat financera pública catalana tornarà a participar, igual que l’any passat, al saló BIZ Barcelona, que tindrà lloc els propers 1 i 2 de juliol al recinte firal de Montjuïc, i que enguany tindrà dues grans àrees, el BIZpimes i el BIZemprèn.
 
L’institut serà un dels patrocinadors del saló i també participarà activament en les diverses taules rodones i activitats enfocades a facilitar l’accés al finançament al teixit empresarial, especialment a les pimes i emprenedors.

1  

Fitxers adjunts

Nota de Premsa

Nota de Premsa
PDF | 93