·         El cap de l’Executiu dóna suport a la iniciativa d’Anna Vives, la tipografia de la qual il·lustra enguany el cupó de l'ONCE editat amb motiu d’aquesta commemoració
Reunió amb Anna Vives
El president Mas amb l'Anna Vives, al Palau de la Generalitat
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha volgut sumar-se al Dia Mundial del Síndrom de Down que se celebra avui, 21 de març, donant suport a les iniciatives que destaquen les capacitats que tenen aquestes persones i la seva contribució a la societat.
 
Amb motiu d’aquest Dia Mundial, el cap de Govern s’ha reunit amb l’Anna Vives, la tipografia de la qual enguany il·lustra els 5’5 milions de cupons de l’ONCE editats per a aquesta commemoració. L’Anna és la dissenyadora d’una tipografia en format digital, adaptada a l’escriptura d’aquesta noia amb Síndrome de Down que ha dedicat un any sencer a acostar-se al món de la lletra, treballant la lectura i l’escriptura.
 
La pròpia Anna ha agraït a través del seu Facebook el suport del president a aquesta celebració dient “Persones. Persones altes, baixes, despistades, simpàtiques, esquerranes i cegues. Persones futbolistes. Persones sordes. Persones amb Síndrome de Down. Feliç dia Mundial del Síndrome de Down. Gràcies Artur Mas per recolzar-nos sempre i ser una gran persona. M’agrades molt. Bon dissabte persones!”

3  

Imatges

Reunió a Palau (1)

Reunió a Palau (1) 345

Reunió a Palau (2)

Reunió a Palau (2) 298

Reunió a Palau (3)

Reunió a Palau (3) 300