L’obra ha estat finançada pel Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona
S'inaugura el consultori local de Vilaplana
El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona, Pep Mercadé, i l’alcalde de Vilaplana, Tomás Bigorra, han inaugurat el diumenge 22 de març el consultori de Vilaplana.
 
L’obra, finançada pel Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona, disposa d’una superfície construïda de 129,95 metres quadrats amb tres àrees de distribució: l’àrea d’entrada, amb accés, vestíbul i nucli del lavabo; l’àrea assistencial, amb sala de consulta mèdica, consulta d’infermeria i sala d’espera, i l’àrea d’emmagatzematge i instal·lacions.
 
Aquest consultori adequa i millora l’espai físic de l’antic consultori i el dota de l’equipament bàsic necessari, la qual cosa facilita als professionals de la salut i als usuaris un suport estructural adequat per a les seves necessitats. Al consultori local de Vilaplana hi treballen un metge i una infermera.
 
El cost de la inversió ha estat de 189.687 euros finançats pel Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. L’obra ha tingut un termini d’execució de vuit mesos.