FOTO WEB
Un moment de l'acte.
 
 
El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Domènec Vila, ha inaugurat aquest matí, a Barcelona, la jornada tècnica networking titulada ‘Trobada Networking de Ramaders-Carnissers-: el xai és saludable, el xai és negoci’.
 
El consum de xai ha sofert una davallada considerable en els darrers anys, malgrat que és una de les carns més apreciades i estretament vinculades a la cuina a Catalunya.
 
Per aquest motiu, en el decurs de la jornada s’incideix sobre les qualitats del producte i la necessitat que tant ramaders com carnissers arribin a una relació comercial de confiança, en què es vegi satisfetes les respectives inquietuds. Només així el consumidor final pot rebre un producte de qualitat amb unes característiques pròpies diferenciades d’altres tipus de produccions més estàndards.
 
Els canvis dinàmics que reclama el consumidor exigeixen en aquest producte haver de treballar nous formats, obrir noves vies de promoció, fer qualitat, i traslladar una imatge de territori.
 
Aquesta nova jornada networking, amb previsió de continuïtat en d’altres zones del territori, s’inclou dins del Pla de recuperació del sector oví i cabrum, presentat l’abril de 2013. Aquest pla, elaborat conjuntament amb el sector, ha permès identificar aquelles necessitats i prioritats que tenen les empreses d’oví i cabrum per a revertir la tendència negativa que ha afectat aquest subsector durant les últimes dècades.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Imatge de l'acte.

Imatge de l'acte.
JPG | 3180