Cultura

Cultura organitza la jornada Crear! Innovar! Créixer!: nova agenda política per maximitzar les contribucions innovadores de les indústries creatives

query_builder   24 març 2015 10:27

event_note Nota de premsa

Cultura organitza la jornada Crear! Innovar! Créixer!: nova agenda política per maximitzar les contribucions innovadores de les indústries creatives

  • La jornada tindrà lloc el dimecres 25 de març a l’IESE
El Departament de Cultura, en col·laboració amb l’IESE, organitza la jornada Crear! Innovar! Créixer!: nova agenda política per maximitzar les contribucions innovadores de les indústries creatives. Aquesta tindrà lloc el proper dia 25 de març a partir de les 09.00h a l’IESE.
 
 
Jornada
Crear! Innovar! Créixer!: nova agenda política per maximitzar les contribucions innovadores de les indústries creatives
Context
El Departament de Cultura, a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), és un dels membres fundadors dels consorci European Creative Industries Alliance (ECIA), juntament amb Amsterdam Innovation Motor, la província de Milà, la ciutat estat de Berlín, i les ciutats de Tampere i Nantes.
Objectiu
Presentació les recomanacions polítiques de la European Creative Industries Alliance (ECIA), un projecte europeu finançat per la Direcció General d’Empresa i Indústria de la Comissió Europea, en el marc del CIP - Competitiveness and Innovation Framework Programme.
 
En el marc d’aquest projecte, ECIA reivindica el sector de les indústries culturals i creatives com a catalitzador per a la innovació i el canvi estructural i ha definit un catàleg de mesures de suport que maximitzin les contribucions innovadores de les indústries culturals i creatives a l'economia  en general a Europa.
 
Aquest projecte és una oportunitat per posicionar el Departament de Cultura com a institució en l’àmbit de la Comissió Europea, que amb aquesta iniciativa posa de manifest la creixent importància de les indústries culturals i creatives en la seva aportació a l’economia de la UE, tant pel que fa al PIB com a la generació d’ocupació.
 
Podeu consultar el programa aquí i feu la inscripció a: Inscripció Jornada ECIA          
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia