N-II Badalona
El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) i l’Ajuntament de Badalona han signat un conveni per al traspàs i millora d’un tram de l’N-II al seu pas per aquest municipi, que ha perdut la seva funcionalitat de carretera i s’ha integrat plenament a la xarxa de carrers local. Aquest traspàs de la Generalitat a l’Ajuntament completa la cessió de l’antiga N-II a Badalona, que s’ha fet per trams en els últims anys.
 
El tram té una longitud d’uns 700 metres i correspon als carrers de Francesc Layret i Sant Bru. En paral·lel, el Departament de Territori i Sostenibilitat hi impulsarà obres de millora, que incidiran en les característiques del paviment i en el drenatge. El Departament serà l’encarregat d’impulsar i executar els treballs, amb una inversió prevista de 750.000 euros. Es preveu licitar les obres en els pròxims dies.
 
El conveni també inclou el traspàs de la Generalitat a l’Ajuntament de tres petits trams, que sumen 270 metres de longitud, de la vialitat urbana propera. En concret, són al carrer Germà Juli, carrer Prim i avinguda President Companys (antiga carretera B-500), àmbit en què es preveu la redacció, per part del Departament de TES, de projectes de millora del drenatge.

1  

Imatges

N-II traspàs Badalona

N-II traspàs Badalona 570

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 134