Direcció General de Comunicació

Signat el conveni per finançar les obres de desviament i canalització del barranc de Barenys

query_builder   24 març 2015 17:57

event_note Nota de premsa

Signat el conveni per finançar les obres de desviament i canalització del barranc de Barenys

 
•    Les expropiacions dels terrenys tenen un pressupost de 4,2M per a aquest 2015
•    L’acord s’emmarca en el conveni de col·laboració signat entre les dues administracions l’any 2013 en l’àmbit del CRT per reforçar Salou com a destí turístic
 
Els consellers de Territori i Sostenibilitat i d’Economia i Coneixement, Santi Vila i Andreu Mas-Colell, han signat avui un conveni amb l’Ajuntament de Salou per executar i finançar les obres de desviament i nova canalització del barranc de Barenys. Els treballs permetran evitar les inundacions periòdiques que provoca aquest barranc en el barri de la Salut del municipi.
 
Aquest acord s’emmarca en el conveni de col·laboració signat per la Generalitat i el consistori l’any 2013 dins de l’àmbit del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-Seca i Salou. L’objectiu és reforçar Salou com a destí turístic i dotar-lo de les infraestructures i els serveis necessaris per donar resposta als reptes i les demandes de l’oferta turística internacional.
 
Entre les infraestructures que s’inclouen en el citat conveni es troba la nova canalització del barranc de Barenys. Segons l’acord signat avui, la Generalitat hi destinarà enguany un total de 4,2 milions d’euros per finançar l’expropiació dels terrenys necessaris i afectats per l’execució de les obres, en el tram final del barranc. Les obres, que tenen un cost aproximat de 12 milions d’euros, s’iniciaran el 2016 i s’executaran fins a l’any 2018.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia