El termini per a la presentació de candidatures és fins al 24 de juny de 2015
El termini per a la presentació de candidatures és fins al 24 de juny de 2015
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la convocatòria de la II edició del Premi Ruralapps 2015. El termini per a la presentació de candidatures és fins al 24 de juny de 2015.
 
El Departament vol, amb el premi Ruralapps, impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari o rural; distingir les empreses que hagin desenvolupat les dues millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agrari, alimentari o rural, i reconèixer els/les innovadors/es que hagin desenvolupat aplicacions mòbils orientades o que aportin solucions tecnològiques a la ciutadania o als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural.
 
S’estableixen dos tipus de premi: Ruralapps-ciutadania per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i Ruralapps-professional del sector per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agrari, alimentari i rural, dotats amb 3.000 euros cadascun.
 
En la darrera edició, es van presentar 30 candidatures i els guanyadors van ser: en la modalitat Ruralapps-ciutadania, Menuterraneus plan&save, SL, de Barcelona, per l’app Menuterraneus, una aplicació que genera un menú setmanal sa i equilibrat, basat en els principis de la dieta mediterrània; i en la modalitat Ruralapps-professional del sector, Animalesweb, SL, de Sant Cugat del Vallès, per l’app Ediagnostico, una aplicació tipus guia, d’ús orientatiu, per diagnosticar malalties del porcí, d’acord amb l’edat de l’animal i els símptomes més rellevants, que mostra les possibles malalties que puguin causar-los i la seva descripció.
 
El termini màxim per resoldre la concessió dels premis serà l’1 de novembre de 2015. El veredicte es publicarà al DOGC i també a la web del Departament.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Imatges

El termini per a la presentació de candidatures és fins al 24 de juny de 2015

El termini per a la presentació de candidatures és fins al 24 de juny de 2015 61