• S’adjudica la redacció del projecte constructiu, que consistirà en la retirada d’uns 100.000 metres cúbics de terres dipositades pels treballs del perllongament de la línia d’FGC
El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha adjudicat la redacció del projecte constructiu per a la retirada de terres dipositades a la zona del Parc del Nord de Sabadell en el marc de les obres de perllongament de la línia d’FGC al seu pas pel municipi. La redacció s’ha adjudicat recentment i té un termini d’un mes.
 
En concret, l’àmbit en què s’actuarà és el comprès entre els carrers Corones – Gardènies - Magnòlies – Hortènsies - Alcalde Moix - Ronda Collsalarca. Les terres dipositades en aquesta zona amb el consens de l’Ajuntament de Sabadell provenen de les excavacions dutes a terme al nord de la ciutat per les obres d’FGC.
 
Ara, davant la petició de veïns i de l’Ajuntament  de retirada d’aquestes terres per tal d’adaptar la superfície d’aquest àmbit a la nova configuració del futur parc que es preveu en aquesta zona de la ciutat, el Departament de TES ha impulsat aquest projecte, que abastarà la retirada d’uns 105.000 metres cúbics de terres, aproximadament. El projecte determinarà exactament el volum necessari de terres a retirar i definirà les característiques tècniques i el cost de tot el procés. Aquest moviment de terres es durà a terme a partir de la topografia del futur parc que el govern municipal ha lliurat al Departament.
 
El desenvolupament d’aquest projecte serà dut a terme amb la participació de les associacions veïnals del Parc del Nord i de l’Ajuntament.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 66