Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El Parc Natural del Cap de Creus obrirà els centres d'informació per Setmana Santa

query_builder   28 març 2015 10:00

event_note Nota de premsa

El Parc Natural del Cap de Creus obrirà els centres d'informació per Setmana Santa

Fotografia del PNCC. Autor: Xavier Turrà
Fotografia del PNCC. Autor: Xavier Turrà
El paratge de Tudela i el Palau de l'Abat obriran per Setmana Santa
 
Aquest divendres es presentarà una guia que dóna a conèixer el paratge de Tudela
 
El Parc Natural del Cap de Creus, del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, obrirà el centre d'informació i la zona d'aparcament del paratge de Tudela (carretera de Cadaqués al far del Cap de Creus), des del dissabte 28 de març fins al 6 d'abril, de 10 a 18 hores.
 
El visitant podrà estacionar el vehicle per 5 euros a la zona d'aparcament del paratge de Tudela, on podrà ser atès pels informadors del Parc. Aquests diners aniran íntegrament al manteniment d’aquest espai qualificat de Reserva Natural Integral.
 
Tot i les dificultats que comporta la situació econòmica actual, el Parc Natural ha decidit destinar molts esforços per tal d'oferir un servei d'atenció de qualitat als visitants, de tal manera que també mantindrà en funcionament els punts d'informació del Palau de l'Abat (monestir de Sant Pere de Rodes) obert del 2 al 6 d’abril, de 10 a 18 hores.
 
 
Nou llibre sobre el Parc Natural del Cap de Creus
 
Ahir la directora del Parc Natural del Cap de Creus, Victòria Riera, va presentar la Guia de descoberta del Paratge de Tudela-Cadaqués. Parc Natural de Cap de Creus, de Marta Puiguriguer.
 
A través d'aquesta guia es dóna a conèixer el paratge de Tudela, dins del context del Parc Natural del Cap de Creus. Organitzada en diversos capítols, la guia descobreix una de les raconades més espectaculars del país, que alberga un gran patrimoni geològic, botànic i paisatgístic i que va inspirar Salvador Dalí.
 
El llibre va dirigit a totes aquelles persones que tinguin ganes de conèixer més a fons aquest espai, la seva història, els seus valors i significat. Els dos primers capítols estan estructurats per poder fer una visita autoguiada pel paratge de Tudela i la punta del Cap de Creus.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Fotografia del PNCC

Fotografia del PNCC
JPG | 8636

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia