Territori

El conseller Vila anuncia la millora de l'accessibilitat a l'estació de Premià de Mar

query_builder   28 març 2015 10:23

event_note Nota de premsa

El conseller Vila anuncia la millora de l'accessibilitat a l'estació de Premià de Mar

 

  • El Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Ajuntament de Premià de Mar i Adif acorden realitzar actuacions dins de l’estació i també a l’espai públic per facilitar l’accés directe al vestíbul i millorar la mobilitat dels usuaris dins de la mateixa estació

 

  • L’actuació, que es realitzarà a partir del mes de maig, tindrà un cost estimat de 213.000 euros
 
 
Premià
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha anunciat avui a Premià de Mar la millora de l’accessibilitat a l’estació de tren del municipi. L’actuació, que costarà uns 213.000 euros, consistirà en millores tant a l’interior de l’estació com a l’espai públic per facilitar l’accés directe al vestíbul i millorar la mobilitat dels usuaris dins de la mateixa estació. El Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Ajuntament de Premià de Mar i Adif han acordat aquesta setmana la realització d’aquestes obres, que es duran a terme a partir del mes de maig.
 
 Les actuacions dins de l’estació consistiran en l’ampliació del vestíbul, la reconfiguració de la barrera de validació i la reubicació de les portes d’accés al vestíbul i a l’ascensor. D’aquesta manera, l’itinerari d’accés al pas inferior que porta a l’andana sentit Mataró es farà amb un encaminament directe des del mateix vestíbul. Aquestes millores tenen un cost estimat de 113.000 euros. 
 
Ja fora de l’estació, es farà una escala de sortida des del pas inferior, que uneix el nucli urbà i la platja, la qual donarà accés directe a la porta del vestíbul de l’estació. També s’ampliarà la vorera. L’actuació tindrà un cost estimat de 100.000 euros.
 
Mentrestant, Renfe està executant actuacions de millora de la coberta, que estava rovellada i en mal estat amb degoters, i impulsarà properament un projecte de substitució dels ascensors i protecció davant de l’entrada d’aigua de mar.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 213

Foto

Foto
JPG | 223

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia